Opskrifter på sild fra sildeaftenen.
Vi vil hurtigst prøve at få samlet nogle af opskrifterne.
Kryddersild..........(Bodil)
10 stk. sildefileter. 1 dl. sukker - 1 dl. eddike - 1 løg - hel peber - 2 tsk. krydderier (kan købes hos Nord-Vest Proviant i Thyborøn. Marinaden piskes sammen - smages til - og hældes over sildene.
Madklubbens Slankesild...........
6-8 udvandede sildefileter - 2 gulerødder - 1 porre - 1 rødløg - saften af 3 citroner - 8 peberkorn - 1 bdt. hakket dild. Skær sildene i passende stykker, og skær gulerødder, porre og rødløg i skiver. Bland citronsaft og sukker, og rør i blandingen til sukkeret er helt opløst. Kom alle faste ingredienser i et glas og hæld lagen over. Lad sildene stå og trække i et døgns tid inden de serveres.
Ketchupsild................(Irene)
10 stk. stegte sild. 10 spk. sukker - 6 spk. eddike - 4 tsk. karry - 1 tsk. peber - 1 tsk. alm. sennep - 2 dl. ketchup - 2 dl. madolie - 1 stk. finhakket løg. Marinaden piskes godt sammen og hældes over de stegte sild.
Hjemmerøgede sild............(Helge)
Benfri sild lagt i en 10 % saltlage i ca. 5 timer. Derefter skylles sildene og tørres i ca. 3 timer. Sildene røges så i 3 timer ved temperatur på 30-40 grader.